Telemarken

Telemarken

Telemarken bij SnowSportCenter Utrecht - Telemark lessen

Telemarken is de bakermat van het moderne alpineskiën. De techniek kenmerkt zich door 2 ski’s in stapvorm te bewegen waarbij zowel het voorste als het achterste been gebogen wordt. Hierdoor ontstaat een sierlijke beweging.

Aan beide zijde zitten de hakken los van de ski. Het is een bijzonder uitdagende manier van afdalen.

Telemarken bij SnowSportCenter Utrecht - Telemark lessen

Daag jezelf uit

Bij SnowSportCenterUtrecht bieden wij lessen aan voor zowel beginners als gevorderden en hoef je niet perse ski- of snowboardervaring te hebben om te starten met telemarken. Daag jezelf uit, ook als gevorderde skier of snowboarder, en ervaar het telemarken! 

Reserveren kan via info@snowsportcenter.nl, of telefonsich via 030-3030013.

  • Pakket 3 lessen   €150,- (incl. materiaal)
  • Pakket 6 lessen   €225,- (incl. materiaal)

De skihal heeft een natuurlijke temperatuur en wordt niet verwarmd of gekoeld. Voor de lessen is comfortabele sportkleding met lange mouwen aan te raden, en het meenemen van een jas wordt aanbevolen. Het is verplicht om een helm te dragen tijdens de lessen. Wij gebruiken NTN bindingen op de telemarkski’s. Heeft u eigen schoenen geschikt voor NTN bindingen en/of helm? Neemt u deze vooral mee om te gebruiken. U kunt een helm en schoenen ook van ons lenen. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Eigen ski’s kunnen niet worden gebruikt. Deze krijgt u van ons.

We werken met algemene voorwaarden. Een aantal belangrijke voorwaarden hebben we hieronder uitgelicht, maar we raden u aan om alle algemene voorwaarden goed door te nemen.

  • alle lessen dienen voor aanvang van de eerste les afgerekend te worden
  • bij annuleren van een les tot 24 uur voor aanvang van de les, kan de les op een ander tijdstip worden ingehaald
  • bij annuleren binnen 24 uur voor aanvang van de les, komt de les te vervallen. Ongeacht de reden
  • restitutie van lesgelden is niet mogelijk
  • aangeschafte lessen zijn vanaf het moment van aankoop 1 jaar geldig. Na 1 jaar vervallen de lessen, tenzij anders met de directie overeengekomen 
  • lessen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar

Hoe KAN IK TELEMARKLessen reserveren?

Wanneer u wilt gaan telemarken bij SnowSportCenter Utrecht kunt u direct terecht in SkiPlanner, ons handige online boekingsportaal. Via SkiPlanner kunt u uw inschrijving online regelen en direct een boeking plaatsen voor een proefles of een lespakket. Wanneer u nog vragen heeft of graag voor meerdere personen telemarklessen wilt reserveren, raden we u aan om eerst een aanvraag te doen via ons reserveringsformulier. We nemen graag contact met u op om uw vragen te beantwoorden en de lessen samen in te plannen.