SnowSportCenter KidsClub SAM

Dutchweek 2019

Wil je eind april ook nog 1 week genieten van sneeuw, zon, apres-ski en gezelligheid? Schrijf je dan in voor de Dutchweek 2019 in Val Thorens! Dit jaar is de Dutchweek van 27 april t/m 4 mei 2019. We vieren dit jaar dus ook Koningsdag in de Alpen!

Complete reis

De Dutchweek is een complete reis, inclusief een 7-daagse skipas voor het skigebied Val Thorens-Orelle. Vanuit SnowSportCeterUtrecht bieden wij 5 ochtenden skiles aan van onze SnowCoaches en leraren. Zij zorgen dat de informatie die je tijdens de lessen op de baan hebt gekregen wordt omgezet naar de sneeuw. Verder heeft deze reis veel inclusief:

 • 7-daagse skipas gebied Val Thorens-Orelle
 • gratis toegang tot de Dutchweek Snowtime feesttent,
 • kortingen op skihuur, parkeren, supermarkten en restaurants,
 • gratis ski's en boards testen bij het Test & Ride Center,
 • Skipas en testkaarten liggen klaar bij aankomst,
 • Kinderdisco's in de feesttent,
 • Gratis live concerten op de piste

Eventueel extra te boeken activiteiten zijn o.a.:

Geef eventuele gewenste extra's bij je boeking door aan ons.

201605_Dutchweek_Val_Thorens009 201605_Dutchweek_Val_Thorens002 201605_Dutchweek_Val_Thorens004 201605_Dutchweek_Val_Thorens005 201605_Dutchweek_Val_Thorens013 201605_Dutchweek_Val_Thorens007 201605_Dutchweek_Val_Thorens008 201605_Dutchweek_Val_Thorens010 201605_Dutchweek_Val_Thorens011 201605_Dutchweek_Val_Thorens012

Résidence Machu-Pichu (Temples du Soleil) – Val Thorens
Résidence Machu-Pichu ligt uitermate gunstig, direct aan de piste een aan de Rue du Soleil, in het lager gelegen deel van het dorp. Vanuit de skiruimte van je accommodatie stap je zo de blauwe piste op! Direct voor Machu-Pichu vind je een overdekte rolbandskilift (gratis), heel handig als je met de kids op wintersport bent. Aan de andere kant van de piste is het vertrekpunt van de Funitel Péclet.
Op de vertrekdag kun je gebruik maken van het bagage depot en van toiletten en douches om u voor de terugreis op te frissen. Zo haal je het maximale uit jouw Dutchweek!

Prijzen:
Type appartement:
2- kamer appartement 5 personen

 • Slaapkamer voor 3 personen
 • Bedbank in de woonkamer
 • 1 badkamer
 • 28-30m² 
 • Balkon of terras
 • Gerenoveerd

PRIJS per persoon inclusief 7- daagse skipas en entree Snowtime tent
Bezet met 5 personen € volgt nog,- pp
Bezet met 4 personen € volgt nog,- pp
Bezet met 3 personen € volgt nog,- pp
Bezet met 2 personen € volgt nog,- pp


Kortingen en toeslagen Prijs per persoon op basis van eigen vervoer, 7 nachten Residence Machu Pichu, incl. lakens en handdoeken, 7-daagse liftpas Val Thorens-Orelle. Ter plaatse toeristenbelasting voldoen (ca. € 2,- pppd).

Vervoer

Deze reis wordt aangeboden op basis van eigen vervoer. Wanneer gewenst, kan vervoer per Royal-Class bus worden bijgeboekt. De bussen vertrekken op vrijdag 27 april in de avond vanaf Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Breda Prinsenbeek en rijden een zo kort mogelijke route naar Val Thorens. De bus arriveert in de loop van zaterdag ochtend in Val Thorens. In Val Torens wordt op verschillende uitstapplaatsen gestopt, waaronder ook vlak bij Residence Machu Pichu. Op zaterdagavond 5 mei rijden de bussen rond 18.00 uur terug richting Nederland. Aankomst in Nederland is op zondag ochtend 6 mei.

Boek de retourreis per Royal Class bus voor € 137,- per persoon.

Skilessen

Train mee onder begeleiding van onder andere Daniel en Cornel. De skitraining bestaat uit 5 ochtenden (indeling afhankelijk van niveau). De inhoud van de trainingen is afgestemd op het niveau van de groep. Kosten: €125,- per persoon.
Bij inschrijven graag vooruit melden of je skitraining wil volgen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze reis, de vertrekdata en de prijs, of heeft u interesse in deze reis, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail via onderstaand contactformulier, telefonisch op nummer 030-3030013 of aan de receptie.

Contactformulier Dutchweek 2018 SnowSportCenterUtrecht