SnowSportCenter KidsClub SAM

Clubavond

Wilt u wel graag elke week sporten? Maar graag eens wat anders dan de sportschool? Een abonnement vrij skiën biedt uitkomst!

Tijden en kosten

U kunt bij SnowSportCenterUtrecht ook terecht om vrij te skiën*. Iedere vrijdag avond stelt SnowSportCenterUtrecht een van haar banen beschikbaar voor de Clubavond. Leden van de Clubavond kunnen het hele jaar door komen skiën op een vast tijdstip binnen de tijden van de Clubavond. Deze tijden zijn vrijdag avond van 20.30 tot 21.30 of van 21.30 tot 22.30 uur. Bij het afsluiten van het abonnement kiest u uw vaste tijdstip voor het komende jaar.

De kosten van een jaarabbonnement zijn € 575,- (excl. schoenhuur € 40,-) . U betaalt per kwartaal € 143,75.

Wat kunt u op de Clubavond verwachten?

U krijgt geen les, daarom is een minimaal instapniveau nodig om deel te kunnen nemen aan de clubavond. Dit betekent dat u parallel gestuurd kunt skiën op de rolpiste op hoog tempo**. Per uur staan maximaal 6 personen ingedeeld, u staat met maximaal 3 personen tegelijk op de piste. U spreekt onderling met de andere gebruikers de duur per sessie af.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie of aanmelding voor onze clubavond kunt u terecht bij onze receptie. U kunt hiervoor ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer +31 (0)30 - 3030013, of stuur ons een e-mail onderstaand contactformulier.

* Een jaarabbonnement is gebaseerd op 45 weken 1 x per week skiën of snowboarden op vooraf vastgestelde tijden. Het abonnement is 52 weken geldig. Indien u een keer niet kunt komen, komt die week te vervallen. Onze medewerkers bedienen de piste. Betaling is vooruit, geen restitutie, abonnement op naam en niet overdraagbaar, gemiste weken kunnen niet worden ingehaald, onze overige voorwaarden zijn van toepassing.

** SnowSportCenterUtrecht behoudt zich het recht voor uw skiniveau vooraf vast te stellen. Indien u nog niet staat ingeschreven bij SnowSportCenterUtrecht, of gedurende het lopende seizoen nog geen lessen hebt geboekt, kunnen wij u vragen een eenmalige instaples te boeken alvorens we een abonnement voor u afsluiten. Dit om te kunnen bepalen of u minimaal aan het instapniveau voldoet.

Contactformulier Clubavond