SnowSportCenter KidsClub SAM

Lespakketten

U kunt bij SnowSportCenterUtrecht kiezen uit diverse lespakketten. Afhankelijk van uw wens boeken we de lessen zoveel mogelijk vooraf in. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons terecht. Bij de lesprijs inbegrepen zijn ski's,skistokken, snowboard, schoenen en helm. U kunt uiteraard ook uw eigen schoenen gebruiken. De snowboardlessn worden gegeven op de AlpineDiscSlope. 

Welke les mogelijkheden hebben wij?

 • Proefles ski/snowboard (snowboardlessen worden gegeven op de AlpineDiscSlope)
  Een proefles geeft u de mogelijkheid kennis te maken met het skiën of snowboarden op onze baan. Uiteraard kunt u eventueel uw proefles vervolgen met een lespakket of losse les.
 • Losse les ski/sbowboard(snowboardlessen worden gegeven op de AlpineDiscSlope)
  Een losse les is een enkele ski- of snowboardles die u naar wens kunt inboeken. 
 • Pakket 6 lessen
 • Pakket 10 lessen
 • Pakket 15 lessen
 • Pakket 20 lessen
  Wilt u meerdere lessen volgen, dan is een lespakket interessant voor u. Wij hebben de keuze uit pakketten van 6, 10, 15 of 20 lessen. De lessen uit uw lespakket zijn te boeken op dagen en tijden waarop het u uitkomt en daar waar wij u kunnen plaatsen op basis van uw niveau. U bent met een lespakket niet per se gebonden aan een vaste dag of tijdstip. De meeste mensen kiezen hier echter wel voor. U kunt de lessen uit uw gekozen pakket gebruiken tot 31 augustus.
 • Privélessen
  Privélessen kunt u reserveren met maximaal 3 personen. U hebt de baan en leraar dan een uur tot uw beschikking. Tijdens de priveles maken wij gebruik van videoanalyses om uw techniek nog verder te verbeteren. 
   

Verder bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van angstreductie cursussen, telemark cursussen en spoedcursussen. Wilt u het skien liever als wekelijkse sport bedrijven, dan kan dat op de Clubavond. Wilt u ook in de zomer skien of snowboarden, dan kunt u ook gebruik maken van onze zomercursus. Voor lespakketten en cursusmogelijkheden voor de kinderen kunt u terecht op onze KidsClub SAM website.