SnowSportCenter KidsClub SAM

Skiles / Snowboardles / Telemarkles

SnowSportCenterUtrecht heeft 5 grote indoor rolpistes, een Alpine Disk Slope, een ski kinderland voor de allerkleinsten en een vaste sleehelling, voor bijvoorbeeld kinderfeesten. De snelheid van de indoor rolpistes is instelbaar, en 1 piste is ook in hoogte verstelbaar. Hierdoor kunnen zowel beginnende als gevorderde wintersporters op eigen niveau kan oefenen.

Les op de indoor piste 

Een skilesgroep (behalve privélessen) bestaat uit maximaal 6 personen, waarvan er 3 maximaal tegelijk op de piste staan. De snowboardles- en telemarklesgroepen zijn maximaal 4 personen waarvan 2 tegelijkertijd op de piste. Snowboardlessen vinden plaats op de AlpineDiskSlope. Telemarklessen vinden plaast op de AlpineDiskSlope of rolpiste. Vanwege de intensiteit wisselt u elke 10 minuten. Via een grote spiegel ziet u wat u doet en bent u in staat uzelf te corrigeren. De ski-, telemark- of snowboardinstructeur loopt naast de piste en heeft daardoor direct contact om aanwijzingen te geven.

 

Lesaanbod

U kunt bij SnowSportCenterUtrecht kiezen uit verschillende lessen, van een proefles tot een compleet lespakket. Zowel kinderen als volwassenen kunnen les krijgen bij ons. Ons lesprogramma garandeert een individuele aanpak met optimaal resultaat. Er is een speciaal lesprogramma voor kinderen zodat ieder kind op haar eigen niveau kan leren. Ook bieden wij de mogelijkheid voor mensen met ski-angst om angstreductie les te volgen. Naast ski- en snowboardlessen bieden wij nu ook telemarklessen aan. Klik hier voor meer informatie over onze telemarklessen.

Uitgebreide informatie over ons aanbod en de lesprijzen vindt u onder Lespakketten, Lestijden en Tarieven. Reserveren kan via het online reserveringsformulier 

of via SkiPlanner.      

Ski- en Snowboardles bij SnowSportCenterUtrecht Ski- en Snowboardles bij SnowSportCenterUtrecht Ski- en Snowboardles bij SnowSportCenterUtrecht Ski- en Snowboardles bij SnowSportCenterUtrecht Ski- en Snowboardles bij SnowSportCenterUtrecht

De ervaring leert dat 6 tot 10 lesuren op de indoor rolpiste vergelijkbaar is met 6 dagen les in de sneeuw. U gaat met voorsprong op wintersport. De spieren worden getraind, de algehele conditie wordt op peil gebracht en u komt alvast in de sfeer van uw wintersportvakantie. Een betere start van de vakantie kan niet.