SnowSportCenter KidsClub SAM

Vacatures 2020-2021

Gezocht: ski- en snowboardleraren!

Wil jij werken in een dynamische en professionele omgeving? Dan is een van onderstaande functies misschien iets voor jou! 

De functie
De ski- en snowboardlessen worden gegeven aan de hand van ons eigen lesplan. De functie van ski- / snowboardinstructeur bestaat uit de volgende taken:

  • lesgeven aan volwassenen en kinderen aan de hand van ons lesplan
  • input geven aan ons cursistvolgsysteem
  • informatie verstrekken over de producten van SnowSportCenterUtrecht
  • deelname aan aangeboden trainingen en clinics


Opleiding Indoor Rolpiste Instructeur (september 2020)

In samenwerking met Snowsports Academy leiden we je op tot gecertificeerd ski/snowboardleraar voor de rolpiste. Deze opleiding wordt gegeven op onze rolpistes, en na het behalen van het examen ben je in staat om op elke rindoorskischool les te kunnen geven. De opleidingskosten bedragen €390,-. Mocht je bij SnowSportCenter gaan werken, en ben je het hele seizoen beschikbaar geweest (november t/m maart) dan vergoeden wij de helft van de opleidingskosten.
De opleidingsdata staan gepland op onderstaande data:
zaterdag 21 september 09:00-16:00
vrijdag 4 oktober 19:00-23:00
zaterdag 5 oktober 09:00-16:00
vrijdag 11 oktober 19:00-23:00
zaterdag 12 oktober 09:00-16:00
zaterdag 19-oktober 09:00-16:00
zaterdag 2 november examendag 

Om deel te kunnen nemen dien je gediplomeerd skileraar te zijn met minimaal Anwarter of vergelijkbaar diploma.

Receptiemedewerk(st)er

Onze receptie/apres ski lounge is het hart van SnowSportCenterUtrecht. Hier melden onze gasten zich aan voor hun les, drinken gezellig een drankje, vragen informatie en plannen hun lessen in. De functie van receptiemedewerker is dan ook veelzijdig en uitdagend.

De functie
Onze receptie is geopend tijdens onze openingstijden. De werktijden zijn overdag, in de avonduren en/of de weekeinddagen. Het takenpakket van een receptiemedewerker bestaat uit:

  • ontvangen en telefonisch te woord staan van gasten
  • informatie verstrekken
  • reserveringen verwerken en plannen in ons boekingssysteem
  • bar werkzaamheden
  • ondersteuning bieden aan de backoffice

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een enthausiaste medewerker met affiniteit voor de wintersport en ervaring in de omgang met gasten. Je bent een echte spin in het web en oplossingsgericht ingesteld. Je hebt aantoonbare computervaardigheden en je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift. De functie is part-time (5-10 uur p/week) voor een periode van september t/m februari/maart.

Interesse?
Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Daniel Schinkel via telefoonnummer +31 (0)30 - 3030013 of mail je motivatiebrief en C.V. naar info@snowsportcenter.nl t.a.v. Daniel Schinkel.