SnowSportCenter KidsClub SAM

Open Dagen 2010 groot Succes!!

TOp 13 en 14 november 2010 opende SnowSportCenterUtrecht haar deuren. Om dit te vieren waren twee Open Dagen georganiseerd. Tijdens deze Open Dagen konden bezoekers kennis maken met het skiën en snowboarden op de indoor rolpistes.

Honderden mensen kwamen op zaterdag en zondag op de open dagen af. Bij binnenkomst werden bezoekers ontvangen met een gratis welkomstdrankje. Werd in de ochtend nog thee en koffie gedronken, al snel vulde de geur van Gluhwein de ruimte. In de Apres-ski Lounge stonden verschillende medewerkers van SnowSportCenterUtrecht klaar om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken.

Alle bezoekers konden gratis deelnemen aan een korte proefles om het wintersportgevoel in de benen te krijgen. Enthousiaste leraren legden aan jong en oud, beginnend en gevorderde wintersorter uit hoe het sporten op de indoor rolpiste eraan toe gaat. De proeflessen waren een groot succes. Midden op de dag stonden tientallen mensen te wachten om zelf te ervaren hoe het op een rolpiste skiet of board. De meesten kwamen enthousiast van de pistes af om zich weer op te warmen in de Apres-ski Lounge met een drankje. Hier troffen ook veel oud bekenden elkaar weer, waardoor het ook bij de bar gezellig druk was door de dag heen.

Voor kinderen, en voor hen die in hun hart altijd kind zijn gebleven, was de sleehelling opengesteld. Met tubes, plastic schijven met een grote band erop, kon van de 14 meter lange helling naar beneden worden gegleden.  Dat leverde uren plezier en vele lachende gezichten op. En mooie foto's.

Een fotoverslag van de Open Dagen is te vinden in het "Fotoalbum Open Dagen 13 en 14 november 2010".

Wij bedanken alle bezoekers voor hun bezoek aan onze Open Dagen en vinden het leuk om te zien dat zoveel enthousiasme voor het indoor skien en snowboarden is losgemaakt.