SnowSportCenter KidsClub SAM

SkiClub SAM

Ben jij gek van skiën, en ben je tussen de 7 jaar en 15 jaar? Sluit je dan nu aan bij SkiClub SAM! De SkiClub SAM traint elke week, 45 weken per jaar, op woensdagmiddag of zaterdagmiddag. 

Data en tijden SkiClub SAM

Op woensdagmiddag trainen we van 17:00-18:00 uur.
Op zaterdagmiddag trainen we van 16:00-17:00 uur.

Wat kun je verwachten?

SkiClub SAM heeft als doel om het skiën als sport te beoefenen. We richten ons op sportief skiën met plezier. Eventueel aansluiting maken met de wedstrijdsport is op termijn mogelijk. We trainen skitechnieken, we doen conditionele training en coördinatieoefeningen. Een deel van de trainingen bestaat uit alternatieve skitraining, waarbij we bijvoorbeeld gebruik maken van inlineskates. Ook maken we regelmatig uitstapjes naar de sneeuwbanen in Nederland (niet inbegrepen in lidmaatschap). Om deel te kunnen nemen aan de SkiClub SAM, m oet je wel wat ski-ervaring** te hebben.

Kosten

Het lidmaatschap van SkiClub SAM kost € 495,-* per jaar. Dit is inclusief 45 weken training, materiaal en een stoere hooded sweat met SAM erop.

*De maximale groepsgrootte per training is 8 kinderen. Het dragen van een helm is verplicht. Het lidmaatschap is gebaseerd op 45 weken 1 x per week skiën op vooraf vastgestelde tijden. Het lidmaatschap is 52 weken geldig. Als je een keer niet kunt komen, komt die week te vervallen. De trainer bedient de piste. Betaling is vooruit, geen restitutie, abonnement op naam en niet overdraagbaar, gemiste weken kunnen niet worden ingehaald, onze overige voorwaarden zijn van toepassing.

 

*SnowSportCenterUtrecht behoudt zich het recht voor je skiniveau vooraf vast te stellen. Indien je nog niet staat ingeschreven bij SnowSportCenterUtrecht, of gedurende het lopende seizoen nog geen lessen hebt geboekt, kunnen wij je vragen een eenmalige instaples te boeken voordat we een lidmaatschap met je afsluiten. Dit om te kunnen bepalen of je minimaal aan het instapniveau voldoet.