SnowSportCenter KidsClub SAM

Lespakketten

Ook voor kinderen hebben we bij SnowSportCenterUtrecht diverse lespakketten. Afhankelijk van jouw wens boeken we de lessen zoveel mogelijk vooraf in. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons terecht. Bij de lesprijs inbegrepen zijn ski's, skistokken, snowboard, schoenen en helm (verplicht voor kinderen t/m 12 jaar). Heb je eigen schoenen, dan kan je deze natuurlijk gewoon gebruiken.

Welke les mogelijkheden hebben wij?

 • Proefles ski/snowboard(snowboardlessen worden gegeven op de AlpineDiscSlope)
  Een proefles geeft je de mogelijkheid kennis te maken met het skiën of snowboarden op onze baan.  Uiteraard kan de proefles vervolgd worden met een lespakket of losse les.
 • Losse les ski/snowboard(snowboardlessen worden gegeven op de AlpineDiscSlope)
  Een losse les is een enkele ski- of snowboardles die je naar wens kunt inboeken. 
 • Pakket 6 lessen
 • Pakket 10 lessen
 • Pakket 15 lessen
 • Pakket 20 lessen
  Wil je meerdere lessen volgen, dan is een lespakket interessant. Wij hebben de keuze uit pakketten van 6, 10, 15 of 20 lessen. De lessen uit het lespakket zijn te boeken op dagen en tijden waarop het jou uitkomt en daar waar wij je kunnen plaatsen op basis van leeftijd en niveau. Je kunt het dus om je andere activiteiten heen boeken. Een lespakket is niet per se gebonden aan een vaste dag of tijdstip. De meeste mensen kiezen hier echter wel voor. je kunt de lessen uit het gekozen pakket gebruiken tot 31 augustus.
 • Privélessen
  Privélessen kunt je reserveren met maximaal 3 personen. Jij hebt de baan en leraar dan een uur tot jouw beschikking. Tijdens de priveles maken wij gebruik van videoanalyses om uw techniek nog verder te verbeteren. 
   

Verder bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van KidsClub SAM cursussen. Vind je het skien zo leuk dat je dit het hele jaar door zou willen doen? Dat kan bij onze SkiClub SAM. Elke week volg je dan een uur skiles, het hele jaar door. Voor lespakketten en cursusmogelijkheden voor volwassenen kunt u terecht op onze SnowSportCenterUtrecht website.