SnowSportCenter KidsClub SAM

KidsClub SAM Skiles & Snowboardles
(snowboardlessen worden gegeven op de AlpineDiscSlope)

Er kan voor de kids gekozen worden uit 2 soorten lessen. Er is het reguliere lespakket van 6 of meer lessen. Deze lessen zijn te boeken op tijden en data waarop het u uitkomt. En er zijn de KidsClub SAM cursussen. Deze 6 lessen staan gepland op vaste data en tijden waar niet van af geweken kan worden. Er is een vaste startdatum en einddatum op vaste lestijden.

 

Les op de indoor piste

Een lesgroep bestaat uit maximaal 6 kids, waarvan er 3 maximaal tegelijk op de piste staan. Vanwege de intensiteit wisselen ze elke 10 minuten. Via een grote spiegel zien ze wat ze doen en  kunnen ze zelf corrigeren. De ski- of snowboardinstructeur loopt naast de piste en heeft daardoor direct contact om aanwijzingen te geven. Ons lesprogramma garandeert een individuele aanpak met optimaal resultaat. Er is een speciaal lesprogramma voor kinderen zodat ieder kind op haar eigen niveau kan leren.

KidsClub SAM lessen en cursussen KidsClub SAM lessen en cursussen KidsClub SAM lessen en cursussen KidsClub SAM lessen en cursussen KidsClub SAM lessen en cursussen

Voorsprong

De ervaring leert dat 6 tot 10 lesuren op de indoor rolpiste vergelijkbaar is met 6 dagen les in de sneeuw. De kids gaan met voorsprong op wintersport. De spieren worden getraind, de algehele conditie wordt op peil gebracht en ze komen alvast in de sfeer van uw wintersportvakantie. Een betere start van de vakantie kan niet.