SnowSportCenter KidsClub SAM

KidsClub SAM Ski cursussen

Kinderen kunnen kiezen uit 2 soorten lessen. Er is het KidsClub SAM cursussen. Deze curussen bestaan uit 6 lessen, die staan gepland op vaste data en tijden waar niet van af geweken kan worden. Er is een vaste startdatum en einddatum op vaste lestijden. En er zijn de reguliere lespakket van 6 of meer lessen. Deze lessen zijn te boeken op tijden en data waarop het u uitkomt.
 

KidsClub SAM cursussen

Alle kindercursussen starten op vaste data en tijden en worden op nivo ingedeeld. De kinderen blijven als groepje bij elkaar en zullen aan het einde van de cursus het enige echte KidsClub SAM skidiploma ontvangen. De 6e (laatste) les van alle kindercursussen staat in het teken van afskien en de diploma uitreiking in onze Apres-ski Lounge. De kinderen krijgen tijdens de diploma uitreiking een glaasje limonade aangeboden.

We hebben de volgende cursussen:

  • KidsClub SAM beginnerscursus voor de aller jongsten (3,5-5 jaar)
    Voor de jongste beginners van 3,5 t/m 5 jaar gebruiken we tijdens de cursus een speciaal kinderland. Ons kinderland bestaat uit een aparte kinderskihelling en een fantasiebos waar je onder begeleiding van onze gediplomeerde leraren leert omgaan met skimaterialen en de techniek. Je leert zo spelenderwijs de grondbeginselen van het skien in een kindvriendelijke omgeving. Na 3 lessen op kinderland zullen we de overstap maken naar de indoorrolpiste.
  • KidsClub SAM cursus voor gevorderden (3,5-5 jaar) en beginners/gevorderd v.a. 6-12 jaar 
    Kinderen van 6 jaar en ouder die voor het eerst gaan skien, en de gevorderde kinderen (3,5-5 en 6 t/m 12 jaar) gaan vanaf les 1 op de indoorrolpiste. Daar leer je spelenderwijs de grondbeginselen van het skien. Heb je al ervaring? Dan bouwen we op de bestaande ervaring verder binnen ons methodische lesplan.

Op de KidsClub SAM cursussen zijn onze voorwaarden van toepassing.