SnowSportCenter KidsClub SAM

Welkom bij Kidsclub SAM
 

KidsClub SAM is de kinderski- en snowboardschool van SnowSportCenterUtrecht, voor kids tot en met 12 jaar. Wij geven ski- en snowboardlessen aan zowel beginnende als gevorderde kinderen. Je kunt kiezen uit kinder cursussen en lespakketten. En natuurlijk kun je bij ons terecht als je iets te vieren hebt! De Kidsparty's zijn een leuke en sportieve manier om bijvoorbeeld samen met jouw vriendjes je verjaardag te vieren.

De indoor rolpiste

  • De indoor rolpiste
  • Hoe werkt het
  • De ski-ervaring
  • De leraar en de hulpmiddelen

In onze gezellige Aprés-Ski Lounge kunt je tijdens of na afloop van het skien of snowboarden genieten van bijvoorbeeld een lekkere warme chocomelk of iets te eten. In de vakanties bieden we onze KidsFun dagen aan. De hele ochtend skien of boarden, tuben en klimmen.

Goed voorbereid

Ski- of snowboardles nemen bij SnowSportCenterUtrecht is een goede voorbereiding op je wintersportvakantie. Maak hier alvast kennis met het skien of snowboarden en volg de eerste lessen. Dan hoef je tijdens de wintersport niet eerst aan al het materiaal te wennen. Maar ook als je al eerder hebt geskied of gesnowboard kun je bij ons terecht! Goed voorbereid zijn betekent namelijk ook veel meer plezier. En daar gaat het tenslotte om in de vakantie.

Methodiek

Wij geven les aan de hand van de door ons ontwikkelde methodiek voor de kinderskischool. Deze is, net als bij volwassenen, gekoppeld aan ons leerlingvolgsysteem. Daardoor kunnen we exact volgen hoe jouw ontwikkeling verloopt tijdens de lessen en cursussen.