SnowSportCenter KidsClub SAM

Trainingsreizen 2012 - 2013

Twee keer per jaar gaan we met onze leraren de sneeuw in. Aan het begin van het winterseizoen starten we met een trainingsweekeinde in Hintertux. Hier staat de eigen vaardigheid centraal.

Aan het einde van het winterseizoen, begin april, sluiten we af met een trainingsreis van een week. Hierin worden verschillende aspecten van de wintersport behandeld. Schulefahren, eigen vaardigheid, veiligheid, materiaalonderhoud en afhankelijk van de omstandigheden staan er speciale clinics op het programma. Deze trainingsweek is niet alleen voor leraren die actief werken bij SnowSportCenterUtrecht. Iedereen met een lerarendiploma kan zijn kennis en vaardigheid vergroten tijdens onze trainingsreis!

Op onze website vind u meer informatie over onze trainingsreizen.

In dit album geven we een sfeerimpressie van de trainingsreizen van 2012-2013.

Wintersportvakantie ... Wintersportvakantie ... Wintersportvakantie ... Wintersportvakantie ... Wintersportvakantie ... Wintersportvakantie ... Wintersportvakantie ... Wintersportvakantie ... Wintersportvakantie ... Wintersportvakantie ... Wintersportvakantie ... Wintersportvakantie ... Wintersportvakantie ... Wintersportvakantie ... Wintersportvakantie ...