SnowSportCenter KidsClub SAM

Opbouw SnowSportCenterUtrecht 2010

In 2010 zijn wij hard aan het werk gegaan om SnowSportCenterUtrecht op te bouwen. Dat betekent dat de meubels afgeleverd worden, materialen op hun plaats gezet worden en de skibanen ingebouwd worden. Om u een beeld te geven van de werkzaamheden, treft u op deze pagina verschillende foto's aan.

Een overzicht van de activiteiten van die periode:

  • 4 nov - De rolpistes staan nu in de uiteindelijke hellingshoek. Op de onderliggende transportbanden worden de kunstgras matten verlijmd. De spiegels voor de banen zijn geplaatst, zodat skiers en snowboarders kunnen zelf zien hoe zij hun bewegingen uitvoeren. Gekozen is voor spiegels waar vanaf de achterzijde doorheen kan worden gekeken. Zo houdt u vanuit de Apres Ski Lounge zicht op de activiteit op de pistes.
  • 29 okt - De eerste meubels staan in de Apres Ski Lounge. Nu is de verdere aankleding aan de beurt.
  • 29 okt - De bouw van de rolpistes waarop straks ski en snowboardlessen te volgen zijn, vordert snel. Ook de sleehelling staat overeind.
  • 25 okt - Er is een start gemaakt met de inbouw van de stalen geraamtes van de rolpistes. Ook worden de materiaalkasten ingericht.

Wij werken er hard aan om alles voor onze Open Dagen gereed te hebben. We kijken er dan ook naar uit u 13 of 14 november daar te mogen begroeten!

Apres_ski_lounge003 Apres_ski_lounge004 Inbouw_indoorbanen001 Inbouw_indoorbanen002 Inbouw_indoorbanen003 Inbouw_indoorbanen004 Inbouw_indoorbanen005 Inbouw_indoorbanen006 Inbouw_indoorbanen007 Inbouw_indoorbanen009 Inbouw_indoorbanen010 Inbouw_indoorbanen011 Inbouw_indoorbanen012 Inbouw_indoorbanen013 Inrichting_materiaalkasten