SnowSportCenter KidsClub SAM

SnowSportArrangement

U wordt ontvangen met koffie/thee en appelgebak in onze Lounge. Aansluitend volgt u een uur ski- of snowboardles op onze piste. De groep wordt verdeeld in groepen van max. 9 personen per piste. In drie groepjes van maximaal 3 personen per piste wisselt u elkaar af tijdens de les. Onze gediplomeerde instructeurs leren u de grondbeginselen van het skien of snowboarden. En als u al wintersportervaring heeft, trainen we uw techniek verder.

Duur en aantal personen

Dit arrangement is mogelijk vanaf 8 personen. Tot en met 9 personen is de duur van dit arrangement 1 uur. Voor iedere 1- 3 personen extra, zal het arrangement met 30 minuten worden verlengd. Voor iedere 4 - 9 personen extra kan in plaats van verlenging van de arrangementsduur, afhankelijk van beschikbaarheid, gekozen worden voor het gebruik van een extra piste.  Het arrangement kunt u desgewenst uitbreiden met een snack tussendoor.

Kosten

€ 32,50 p/p (incl. koffie/thee & appelgebak, ski- of snowboardles, materiaalgebruik, excl. BTW)

Aansluitend dineren?

Wat is leuker dan een sportieve dag af te sluiten met een lekker buffet naar keuze? Vanaf €21,50 per persoon (excl. drankjes en BTW) kunt u napraten tijdens een gezellige buffetmaaltijd.

Informatie en reserveren

Voor meer informatie over of het reserveren van uw SnowSportArrangement kunt u contact met ons opnemen via 030-3030013 of via onderstaand contactformulier. Wij helpen u dan graag verder van uw feest een onvergetelijke ervaring te maken!

Contactformulier SnowSportArrangement