SnowSportCenter KidsClub SAM

Indoor Zorbing

Nieuw bij SnowSportCenterUtrecht is de uitbreiding van de activiteiten met Indoor Zorbing.

Een Zorb is een grote doorzichtige bal waar je met 2 personen in gaat en een helling afrolt. Je zit vast in een harnas zodat je over de kop rolt. Deze rage is overgewaaid uit Nieuw Zeeland. Bij Indoor Zorbing beleef je dezelfde adrenaline en rol je van de sleehelling.

Indoor Zorbing is geschikt vanaf de leeftijd van 12 jaar en ouder, en ideaal als onderdeel van een Kidsparty, een bedrijfs- of vrijgezellenfeest.

Duur en aantal personen

Voor een groep van 6 personen is de duur van dit arrangement 30 minuten. Voor iedere 1- 6 personen extra, zal het arrangement met 30 minuten worden verlengd. Indoor Zorbing wordt alleen aangeboden in een arrangement met een andere activiteit, en vanaf 6 personen. Het arrangement kunt u desgewenst uitbreiden met een snack tussendoor.

Kosten

€ 60,- per 30 minuten.

Aansluitend dineren?

Wat is leuker dan een sportieve dag af te sluiten met een lekker buffet naar keuze? Vanaf €19,50 per persoon (excl. drankjes en BTW) kunt u napraten tijdens een gezellige buffetmaaltijd.

Informatie en reserveren

Voor meer informatie over of het reserveren van uw SnowSportArrangement kunt u contact met ons opnemen via 030-3030013 of via onderstaand contactformulier. Wij helpen u dan graag verder van uw feest een onvergetelijke ervaring te maken!

Contactformulier SnowSportArrangement