SnowSportCenter KidsClub SAM

We zoeken medewerkers voor het seizoen 2020-2021!

Wil jij als skileraar werken in een dynamische en professionele omgeving?

SnowSportCenterUtrecht SnowSportCenterUtrecht SnowSportCenterUtrecht SnowSportCenterUtrecht SnowSportCenterUtrecht

Vacature Ski-/snowboardleraar

Wij zoeken wegens uitbreiding gediplomeerde (indoor) ski-/snowboardleraren die tussen oktober 2020 en maart 2021 inzetbaar zijn als leraar.

De functie
De ski- en snowboardlessen worden gegeven aan de hand van ons eigen lesplan. De functie van ski- / snowboardinstructeur bestaat uit de volgende taken:

  • lesgeven aan volwassenen en kinderen aan de hand van ons lesplan
  • input geven aan ons cursistvolgsysteem
  • informatie verstrekken over de producten van SnowSportCenterUtrecht
  • deelname aan aangeboden trainingen en clinics

Opleiding Indoor Rolpiste Instructeur (september 2020)

In samenwerking met Snowsports Academy leiden we je op tot gecertificeerd ski/snowboardleraar voor de rolpiste. Deze opleiding wordt gegeven op onze rolpistes, en na het behalen van het examen ben je in staat om op de rolpiste les te kunnen geven. De opleidingskosten bedragen €390,-. 
De opleidingdata staat gepland op onderstaande data:
!  data volgen zsm. !

Om deel te kunnen nemen dien je gediplomeerd skileraar te zijn met minimaal Anwarter of vergelijkbaar diploma.

Receptiemedewerk(st)er

Onze receptie/apres ski lounge is het centrum van SnowSportCenterUtrecht. Hier melden onze gasten zich aan voor hun les, drinken zij gezellig wat, vragen zij informatie en plannen zij hun lessen in. De functie van receptiemedewerker is dan ook veelzijdig en uitdagend.

De functie
Onze receptie is geopend tijdens onze openingstijden. De werktijden zullen overdag, in de avonduren en/of de weekeinddagen liggen. In overleg met je collega's maken we het werkrooster. Het takenpakket van een receptiemedewerker bestaat uit:

  • ontvangen en telefonisch te woord staan van gasten
  • informatie verstrekken
  • reserveringen verwerken en plannen in ons boekingssysteem
  • bar werkzaamheden
  • ondersteuning bieden aan de backoffice

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker met affiniteit voor de wintersport en ervaring in de omgang met gasten. Je bent een echte spin in het web en oplossingsgericht ingesteld. Je hebt aantoonbare computervaardigheden en je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift. De functie is part-time (10-15 uur p/week) voor een periode van september t/m februari/maart.

Interesse?
Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Daniel Schinkel via telefoonnummer +31 (0)30 - 3030013 of mail je motivatiebrief en C.V. naar info@snowsportcenter.nl t.a.v. Daniel Schinkel.